DE HAAGSCHE TAFEL

Ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige en creatieve mensen

 

De Haagsche TafelBen je op zoek naar een inspirerend netwerk waar ruimte en tijd is voor een goed gesprek? Wil je klankborden en sparren met ondernemende, nieuwsgierige en creatieve mensen vol met eigenzinnige ideeën? Schuif dan aan bij de Haagsche Tafel!

 

De Haagsche Tafel biedt elke maand een ontmoetingsplaats voor een kleiner gezelschap van circa 8 - 10 deelnemers zodat er veel gelegenheid is voor onderling contact en interactie. Elkaar leren kennen gaat immers verder dan alleen het uitwisselen van een visitekaartje.

 

Aan de Haagsche Tafel wordt met elkaar gediscussieerd. Vaak aan de hand van vaak voor die periode actuele thema's, zie ook het overzicht. De deelnemers delen elkaars kennis, meningen, ervaringen en inzichten. Door met elkaar te klankborden en sparren ontstaan nieuwe inzichten, ideeën voor co-creaties en bruist de energie en creativiteit volop.
Bij sommige thema's zal een deel van het programma door een expert worden verzorgd.

 

De Haagsche Tafel start om 09:30 uur met een goede bak thee of koffie en wordt 13:00 uur afgerond. De Haagsche Tafel komt 1 keer per maand plaats op een zaterdagochtend. Er zijn incidenteel extra bijeenkomsten op andere dagen of avonden, afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

De Haagsche TafelWil jij je ook (weer) laten inspireren, écht netwerken en meepraten?
Reserveer dan nu jouw stoel aan de Haagsche Tafel!
De aanmelding is pas na ontvangst van de bevestiging definitief.

 

Let op: het aantal plaatsen aan elke Haagsche Tafel is beperkt!
Deelname € 10,00 per persoon, contant te voldoen bij aanvang.

 

Volg de Haagsche Tafel via Twitter: @HaagscheTafel

 

 

Deelnemen? Nu aanmelden!

 

 

Volg de Haagsche Tafel via Twitter: @HaagscheTafel