Referenties

Jos Gitsels

Jos Gitsels van Eiffel is als accountmanager betrokken bij het leveren van personele diensten aan Harry Kleywegt.

Welke steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Accuratesse, 100% commitment, woordkunst en aansturen op gevoel en verantwoordelijkheden.

Wat is de kracht van zijn werkwijze?
De muurbloemen ontwaken in zijn omgeving. Harry heeft een agenda waar ieder ander twee weken de tijd voor nodig heeft, desalniettemin maakt hij altijd tijd voor je vrij. Het is meer dan een opdrachtgever dienstverlener relatie. Hij weet op verrassende en bovendien oprechte wijze een relatie op te bouwen en onderhouden.

Wat onderscheidt hem als inlener?

Als inlener wil hij weten of mensen uit het goede hout zijn gesneden, houding en mindset zijn voor hem vaak belangrijker dan kennis en ervaring. Harry weet goed wat hij wil en nodig heeft, dit vertaalt zich in zeer volledige en heldere opdrachtomschrijvingen. Indien hij ruimte voor verbetering ziet zal hij dit kenbaar maken met gepaste, maar zeker ook respectvolle, feedback.
In kennismakingsgesprekken met professionals is er al snel een band van vertrouwen en weet Harry een prettige sfeer te creëren. Hij is altijd bereid om mee te werken aan alternatieve oplossingen, zolang zijn belangen en voortgang geborgd blijven.

Waarom adviseert u anderen om Harry in te huren voor projecten?
Harry is een bruggenbouwer en niet één uit een dozijn. Hij is zeer toegankelijk en zijn deur staat bijna altijd open. Mensen lopen gemakkelijk bij hem binnen, zo blijft hij volledig geïnformeerd.

Waarom is hij uniek?

Alles wat Harry doet of zegt is met een reden en dient altijd meerdere doelen. Hij weet dingen die alledaags zijn bijzonder te maken. Ik werk voor hem, maar ik heb het gevoel dat ik met hem werk.

Jos Gitsels