CliniClowns een ander perspectief

Het leven is mooi...

 

CliniClownsHet leven is mooi, biedt volop kansen en mogelijkheden en brengt ons vele vormen van succes en blijdschap; groot en klein.

 

Vaak staan wij er niet bij stil bij hoe goed we het eigenlijk hebben wanneer we gezond zijn. We hebben de neiging gezondheid vanzelfsprekend te vinden en staan er niet altijd bij stil hoe het anders kan zijn.

 

...wanneer je gezond bent!

 

Wanneer gezondheid hapert, is het stukken moeilijker de positieve, leuke kant van het leven te (blijven) zien. Dat is voor volwassenen zo, maar zeer zeker voor kinderen.

 

Kinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat hun omgeving zich voornamelijk richt op de ziekte of handicap komen de kinderen ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen met een ziekte of handicap onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn.

 

Vriend van CliniClowns

 

CliniClowns brengt een lach bij zieke kinderen en helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen zij veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch nog kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

 

Stichting CliniClowns Nederland is voor haar werkzaamheden volledig afhankelijk van giften en donaties.

Daarom ben ik Vriend en Ambassadeur van CliniClowns.