Robert Herok

Referenties

Eric Broeders

Eric Broeders heeft vanuit zijn bedrijf Eric Broeders ICT Consultancy en Advies (www.ericbroeders.nl) als senior tester met Harry tijdens een uiterst complex IT-project samengewerkt.

“Hij is uniek en je weet gewoon dat je met hem succes binnenhaalt.”


Hoe werkt Harry samen met het team en wat voor effect heeft dat op het project?
Het is erg prettig om met Harry samen te werken, hij betrekt echt iedereen bij het proces. Het project waar wij aan werkten heeft in eerdere pogingen niet tot het gewenste resultaat geleid. Als projectmanager is het Harry wel gelukt om het gewenste resultaat te behalen.
Hij wist een team bij elkaar te krijgen, terwijl hij de grenzen overal opzocht. Zowel aan de interne als de externe kant heeft hij aan de wieg gestaan van een ijzersterk projectteam. Met als uitkomst de goede resultaten binnen het project.

Hij is een manager met een eervol geweten en zijn hart op zijn plaats. Daarnaast is hij ook nog doelgericht. Dat is echt uniek. En dat heeft zeker invloed gehad op zijn team.
Hij laat mensen ook zelf fouten maken zodat ze zich ontwikkelen. Zo kregen we echt een zelfsturend team. Ik denk dat het gros van het team beretrots terugkijkt op die periode. En met plezier terugdenkt aan de samenwerking met Harry.

Eigen ontwikkeling
Ook op mijn ontwikkeling heeft Harry invloed gehad. Door dat hij mij de vrijheid heeft gegeven kon ik ook echt doen waar ik goed in ben. En ik kon mijn ervaring overal inzetten. Zo kreeg ik nog meer zelfvertrouwen en het idee van ‘ik zit hier echt op mijn plek’. Harry was er altijd als klankbord.

Wie is Harry?
Harry is een kei in zien waar mensen goed in zijn. Hij is uniek en je weet gewoon dat je met hem succes binnenhaalt. Hij doet niet aan loze woorden.
Zo heb ik in de tien jaar tijd dat ik dit doe nog nooit een reünie gehad van een project. Bij Harry wel. Hij regelt het gewoon, en iedereen is aanwezig. Het is geen man van 40 uur. Hij werkt met passie.

Eric Broeders