Over Harry Kleywegt

 

Hagenees van geboorte en opgegroeid in het zuidwesten van de stad. Na de middelbare school heb ik een technische opleiding Civiele Techniek gevolgd waarna ik via een tussenstap Commerciële Techniek uiteindelijk Bedrijfskunde ben gaan studeren.

 

Al heel jong ben ik begonnen met ondernemen en uiteindelijk heeft het ondernemerschap het gewonnen van mijn studie. Het grootste deel van mijn carrière ben ik dan ook als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest, een enkele keer onderbroken door een kort loondienstverband. Mijn bedrijven waren ondermeer actief binnen de (internationale) handel en automatisering (ICT). De benodigde aanvullende kennis en vaardigheden heb ik vervolgens in de praktijk geleerd, in combinatie met een doorlopende reeks workshops, trainingen en (deel)opleidingen.

 

Interim

Sinds 2001 ben ik actief als zelfstandig interim professional en heb ik mij ontwikkeld als specialist op het gebied van back-office processen. Dankzij mijn interim carrière heb ik in veel verschillende regio’s binnen Nederland en binnen diverse organisaties mijn kennis en ervaring in mogen zetten. Zo heb ik leren samenwerken met een grote diversiteit aan administratieve werkprocessen, karakters en culturen. Ook heb ik geleerd makkelijk te schakelen tussen werkvloer en management.

 

Ambities en drijfveren

Over ABKHet liefst blijf ik niet langer dan noodzakelijk aanwezig op een opdracht. Mijn focus is altijd gericht op het bereiken van het beoogde resultaat, maar  vooral ook op de mensen die dat resultaat moeten waarmaken.
Een belangrijke drijfveer is het daadwerkelijk kunnen toevoegen van blijvende waarde aan het bedrijf of de afdeling waar ik voor wordt ingezet. Ik ben overtuigd van de waarde van dienend leiderschap, dat er op is gericht het beste uit mensen naar boven te halen.

 

LEAN by nature

Aansluitend bij mijn ambities is mijn werkwijze altijd gericht op het daadwerkelijk en blijvend verbeteren en vereenvoudigen van werkzaamheden en processen. Uiteraard benut ik daarbij optimaal en op een natuurlijke wijze de middelen en mogelijkheden van slimme methodieken zoals ondermeer LEAN, SCRUM, AGILE en PRINCE2.

 

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Lees dan de referenties.

 

Meer weten over mij, mijn drijfveren, mogelijkheden en interesses? Neem contact met mij op.