Referenties

Astrid Reus

Als Hrm-adviseur werkte Astrid Reus met Harry Kleywegt samen, daarnaast coacht hij haar bij haar bedrijf wijnenuitdeprovence.nl.

Welke drie steekwoorden horen bij Harry Kleywegt?
Motiverend, relativerend en empathisch vermogen.

Wat is de kracht van zijn werkwijze als coach?

Stap voor stap neemt hij je mee in een aanpak qua coaching. Hij is strategisch sterk visionair, maar het blijft jouw traject. Harry heeft een behoorlijke rugzak als ondernemer, met brede kennis en veel competenties.

Wat is de toegevoegde waarde van de coaching van Harry?

Harry zorgt voor een structurele oplossing waar je op lange termijn ook iets aan hebt: hij laat je stap voor stap bewust worden tot je zelf tot inzichten komt.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van zijn diensten?

Voor een ondernemer is overzicht soms lastig, Harry helpt bij een helicopterview. Vooral als starter kom je zoveel tegen, administratie, inkoop en omgaan met klanten. In het begin wil je alles tegelijk oppakken. Harry heeft veel ervaring opgedaan in de energiemarkt. Als mens heeft hij humor, droge humor. Maar vooral een hele lange adem, hij wil een opdracht goed afronden. Hij laat het nest bijna te netjes achter. Daarnaast wil hij graag feeling houden met mensen.

Wat is er zo uniek?

Voordat een coachingsgesprek start is er die extra attentie vanuit Harry:
Er ligt op tafel een spreuk, of er ligt een boek met een thema welke op dat moment van toepassing is op mij of mijn onderneming.

Astrid Reus