Referenties

John Zwiers

John Zwiers is managing consultant bij Vitae. Harry Kleywegt en John hebben veel zakelijk contact en geven elkaar wederzijds coaching en advies.

Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?

Eerlijk, staat altijd voor je klaar en cijfert zichzelf weg.

Wat is er zo bijzonder aan zijn werkwijze als interim-manager en als inlener van uw mensen?

Hij heeft een coachende manier van werken. Harry zal altijd proberen om met zijn team de doelstellingen te bereiken. Dat is natuurlijk buiten de kennis en knowhow vanuit de materie. Als inlener verwacht hij dat medewerkers voldoende kennis en ervaring hebben, maar hij geeft mensen ook een kans. Het belangrijkste is dat ze bij het team passen. Anders krijgen ze eventueel coaching op het gebied van kennis.

Wat is de toegevoegde waarde van de inzet van Harry?

Zijn onmetelijke inzet, hij stopt niet tot hij zijn doel bereikt heeft. Soms cijfert hij zichzelf weg. Als hij geen meerwaarde meer ziet, neemt hij eerlijk afscheid van zijn opdrachtgever, ook al is het contract nog niet ten einde.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van zijn diensten?

Hij rond projecten goed af en is een echte projectmanager. Zoals een project om nieuwe software te implementeren. Als een opdrachtgever geen idee heeft hoe de organisatie dat aan moet pakken, dan is meteen contact met Harry opnemen de beste keus. Hij weet snel de belangrijkste punten op te noemen, en weet dan met een projectplan wanneer de software, het project draait. Hij fungeert gewoon heel erg goed als spreekwoordelijke spin in het web om alle neuzen de zelfde kant op te krijgen.

Wat is er zo uniek?
Dat hij er ook voor de ander is. Harry is oprecht ge√Įnteresseerd.

John Zwiers