Referenties

Clemens Moesman

Clemens Moesman is eigenaar van een fitnessketen: onder de namen First Class Sports en Fit All Day.
Harry Kleywegt en Clemens Moesman spiegelen vaak ondernemersvraagstukken aan elkaar en delen zakelijke hoogte- en dieptepunten.


Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Scherp, objectief en open.

Wat is voor u als ondernemer de kracht van zijn werkwijze?

In eerste instantie zijn persoonlijke inzet, en natuurlijk zijn prettige omgang. Als het gaat om veranderingen binnen je bedrijf en hoe je er daar zelf in staat, dan is het van belang dat er iemand is waar je goed mee kunt praten. Daarom is het belangrijk voor beiden, dat het klikt, dat maakt het eenvoudiger om feedback te geven. Harry vindt ondernemersvraagstukken interessant en leeft zich daarom enorm in. Alleen dan krijg je een passende uitkomst.

Wat is de toegevoegde waarde van zijn inzet voor uw bedrijf?

Eén van de belangrijkste factoren is het spiegelen, daar kan ik iets mee binnen mijn bedrijf. Zoals over personeelsgebied, software of administratie. Harry heeft daar een duidelijke mening over die ook past bij mijn stijl van leidinggeven.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van de diensten van Harry?

Hij snapt wat ondernemen in alle facetten inhoud en kan daarom goede adviezen geven. Harry heeft hart voor zijn werk en gaat door tot er een goede uitkomst is. Hij heeft echte interesse, het is niet alleen een zakelijke deal. En hij staat voor de dingen die hij belooft.

Clemens Moesman