Referenties

Teunis Schoenman

Teunis Schoenman van Alliander was gedurende een langere periode de leidinggevende van Harry Kleywegt, die was ingehuurd als interim-manager voor een project.

Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Oprecht, flexibel en breed inzetbaar.

Wat is de kracht van zijn werkwijze?

Hij is niet alleen op persoonlijk vlak heel goed, maar op verschillende disciplines. Of zijn werkplek nu op administratie of ict is, dat maakt niet uit. Op ons project heeft hij jonge medewerkers in anderhalf jaar op het niveau gebracht van volwaardige teamleiders. Hij is heel goed in coachen en spiegelen. Hij is makkelijk benaderbaar, een soort van kameleon. Hij is extern, maar de mensen kennen hem als werknemer van Alliander.

Wat is de toegevoegde waarde voor uw bedrijf geweest van de inzet van Harry?

Harry was mijn rechterhand, hij pakte het heel makkelijk op en heeft toen één van de afdelingen aangestuurd. Hij heeft de cultuur omgebouwd. Bewustwording van mensen, waar ben je mee bezig? De weg van ‘dat doe ik nu eenmaal al twintig jaar’ omzetten naar een frisse organisatie. Bij een reorganisatie met een starre cultuur en er is een frisse wind nodig, dan denk ik aan Harry.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van zijn diensten?

Je krijgt waar voor je geld. Zijn afdeling is de hele tijd in beweging geweest. De opdracht werd steeds breder en is uitstekend afgerond.

Wat is er zo uniek?

Harry is open en eerlijk, hij ventileert zijn feedback heel tactisch. En hij kan zich heel eenvoudig in een omgeving aanpassen, van werkvloer tot de directeur. Daarnaast weet hij waar hij het over heeft. Hij is een heel plezierig mens, heel tactisch en diplomatiek. Dat is echt een kracht!

Teunis Schoenman