Robert Herok

Referenties

Peter de Wever

Als eigenaar van DeWIM interim-management heeft Peter de Wever als collega en als opdrachtgever verschillende keren met Harry Kleywegt gewerkt.

Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Communicatie, integriteit, mens.

Wat is de kracht van zijn werkwijze?

Hij krijgt mensen in beweging en hij laat medewerkers blij werken. Hij is mensgericht, kwetsbaar, bij die stijl voelen anderen zich prettig.

Wat is de toegevoegde waarde van zijn inzet voor de projecten geweest?

Er was een verstoorde arbeidsrelatie. De leidinggevende vertrok en Harry heeft als interim tijdelijk die functie vervuld. Communiceren en inspireren, daar draaide het om. Hij heeft het probleem wat er leefde volledig opgelost, en daarbij een handvat naar de toekomst neergezet.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van zijn diensten?

Als je een mensgerichte oplossing nodig hebt, dan is hij de beste die je in kunt inhuren. Hij kan niet tegen onrecht. Een organisatie met een cultuur waarbij mensen elkaar dwars zitten, daar wil hij niet werken.

Wanneer is Harry de beste man op de beste plek?
Als je smeerolie nodig hebt. En je wilt dat niet op een harde manier oplossen, maar op een zachtere manier en de talenten van je medewerkers ontwikkelen. Werknemers ontslaan, dat is lekker makkelijk. Maar mensen verder helpen, dat is lastig. De belangrijkste taak voor een manager is om een rustige werkomgeving te creëren voor zijn medewerkers. Dat is Harry. Hij haalt de spanning weg bij de mensen.

Waneer zou u hem niet inhuren?

Voor een puur administratieve of financiële functie zou ik hem niet inhuren. Het moet namelijk bij een interim-functie niet om puur financiën gaan, maar juist om zijn andere talenten.

Wat is er zo uniek aan Harry?

Hij gunt mensen echt alles. Hij is eigenlijk te goed dus.

Peter de Wever