Robert Herok

Referenties

Robert Herok

Robert Herok is eigenaar van HEROK People Development By Nature en collega interim-manager en coach, hij heeft de afgelopen twee jaar intensief met Harry Kleywegt samengewerkt.

Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Gedreven, humor en betrokken.

Wat is de kracht van zijn werkwijze?

Het is zijn manier van contact maken. Hij is doelgericht en hij weet heel goed waar hij over praat. Ons raakvlak is; denken vanuit de mens en hoe kun je iets of iemand helpen verder te ontwikkelen. Wat kan ik er van leren? En humor natuurlijk, dat kan ook gaan over dingen die mensen pijnlijk vinden. Zo maakt Harry lastige situaties lichter.

Wat is de toegevoegde waarde van Harry voor zijn opdracht geweest?

Hij heeft duidelijkheid, organisatie en structuur aangebracht. Zijn grootste toegevoegde waarde daarin is dat hij de mensen heeft meegekregen in het traject. Hij heeft vooral gefaciliteerd, dus de nieuwe werkwijze is een eigen ding van de medewerkers geworden. Harry geeft veel, misschien soms wel iets te veel. Hij maakt ook vaak lange dagen.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van de diensten van Harry?

Ik zou Harry adviseren bij vrijwel elke soort klus waarin mens en zakelijke belangen elkaar raken, dat betekent bijna overal. Ik zou minder denken aan een beleidsfunctie. Harry is niet iemand voor werken vanuit een ivoren toren. Denk je aan cultuurverandering en verandermanagement, dan denk je aan Harry.

Wat is er zo uniek?

Zijn ongelofelijke drive om anderen te willen helpen. Hij helpt mensen het beste in zichzelf te vinden. Als je als individu of organisatie vooruit wilt, ben je bij Harry op de juiste plek. Hij kijkt vooruit en naar het positieve in jou als mens.

Robert Herok