Robert Herok

Referenties

Conny Gevers

Conny Gevers heeft als eigenaar van CMS Inter Partes BV bij verschillende bedrijven contact met Harry Kleywegt.

Welke drie steekwoorden omschrijven Harry Kleywegt?
Communicatie, resultaatgericht, sociaal-gericht.

Wat is de kracht zijn werkwijze?

Harry onderscheidt zich door zijn mensgericht leiderschap. Zijn kracht is communicatie met management, maar zeker ook met zijn medewerkers. Harry stuurt zijn mensen, geeft ze vertrouwen en motiveert ze. Altijd, nogmaals altijd, op een positieve manier. Ik heb hem weinig boos gezien. Ik vind het knap.

Wat is de toegevoegde waarde van de inzet van Harry voor de projecten geweest?

Voor de afdeling die hij heeft opgezet bij een groot energiebedrijf, is zijn aanwezigheid allesbepalend geweest. Na een reorganisatie waren de mensen gedemotiveerd. Om daar weer een goede wending aan te geven, moet je van goeden huize komen. Op andere projecten heb ik gedragsverandering van zijn medewerkers gezien, en dat is toch niet zo eenvoudig te bereiken.

Waarom adviseert u anderen om gebruik te maken van zijn diensten?

Zijn kracht is om op een juiste manier een manager te spiegelen, en met resultaat. En zijn vorm van nazorg is speciaal, hij heeft nog steeds werkinhoudelijk contact met voormalige opdrachtgevers of medewerkers. Het is het totaalplaatje dat Harry onderscheidt van menige interim-manager. Zijn beroepsethiek: Hij is integer en geduldig. En verandering- en verbeteringstrajecten begeleiden, dat vraagt toch veel energie. Zijn methode is: ‘Gung ho’: respectvol en mensgericht leiderschap.

Wat is er zo uniek aan hem?

Hij onthoudt de namen van iedereen. Hij is heel goed voor zijn omgeving, paaseitjes, fruitbakken, kerststukjes, er is altijd iets extra’s.

Conny Gevers, CMS Inter Partes BV